Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВБойко Борисов чрез поведението си по

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВБойко Борисов чрез поведението си по
Коментари Харесай

Руменв Петков показа снимки: Борисов се гаври със здравния си министър

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Бойко Борисов посредством държанието си по време на пандемия се гаври със своя здравен министър и с онази тайфа, която тероризира обществото месеци наред. Той се среща с хората отблизо разстояние без да съблюдава никакви противоепидемични ограничения -  нито носи маска, нито съблюдава отдалеченост. Той жестоко нарушава ограничения, а да не приказваме, че се среща и с деца - това е цинизъм. Снимките са от оня ден.

Това разяснява в ефира на бТВ Румен Петков, ръководител на АБВ.

За какви ограничения въобще приказваме!? Те са някакви корпоративни. Затворихме моловете, ударихме културата и артистите, само че оставихме огромните магазини отворени. Така еч ограничения няма, уточни той. Но даде образец с Англия, където ограниченията са доста строги и фрапантни, а в това време заболеваемостта остава висока.

Не вървя на всички места с маска. В тоалетната и на улицата не я нося. Показвам фотосите с министъра, тъй като той самия като не съблюдава ограниченията, внушава съмнение в тях, уточни Петков. 

Датата за изборите като е по-отдалечена, считам, че хората ще са по-спокойни, тъй като обстановката с епидемията ще е друга, а и ще стимулира повече хора да излязат да гласоподават, защото и времето ще е по-хубаво. Масовото гласоподаване е ключът към ново, по-добро държавно управление. Вярно е, че определената дата - 4 април, съответствува с католическия Великден и с пролетната почивка и това може да докара до някакъв отлив. Ние по тази причина от АБВ предложихме изборите да са в средата на май, уточни той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР